2016. január 2., szombat

Karácsonyi beszámoló


Ahogy ígértem, itt vagyok egy rövid képes beszámolóval a mi karácsonyunkról.
Az elmúlt években minden karácsonykor műfenyőt díszítettünk, az idei viszont különleges volt. A kisfiam december 18-án ünnepelte az első születésnapját, így most egy kis takaros, gyökeres ezüstfenyő volt a karácsonyfánk, amit amint lehetséges, kiültetünk a kertbe. Így emlékeztetve minket erre a különleges dátumra.


Nagy a család, így sok időt töltöttünk vendégségben, de Szentestére én készítettem a menüt, ami a következő volt:
édesburgonya saláta
répás tofukrokett
töltött gombafejek
töltött pritamin paprika
vegán sushi

édesburgonya saláta

töltött pritamin paprika

töltött gombafejek és répás tofukrokett

vegán sushi
Az édesburgonya saláta és tofu krokett receptjét megtaláljátok a blogon, a töltött gomba és pritamin paprika pedig hamarosan. A sushi készítés nem véletlenül művészet,nehéz megtalálni az arányokat. De ahhoz képest, hogy először készítettem, egész jól sikerültek. Répával, kápia paprikával és avokádóval töltöttem.

Sajnos mindig úgy érzem, hogy nem elég a nap 24 órája, így most is elmaradt pár terv, de remélem ezeket is el tudom hamarosan készíteni. Aki hasonló cipőben jár, javaslom, hogy írjon fel mindent egy papírra, hogy ne vesszenek el az ötletek! :)



 Ani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése